Slide1 Slide10 Slide2 Slide3 Slide4 Slide5 Slide6 Slide7 Slide8
VAKUUM PUNILICA


Opis

Dizajniran u cijelosti od nehrđajućeg čelika s visokokvalitetnim komponentama za intenzivnu uporabu. Stroj je opremljen električnim vakuumskim sustavom unutar spremnika, kako bi se stvorila nježna aspiracija tekućine koju treba napuniti bez upotrebe pumpi i problema s oksidacijom. Stroj je dizajniran tako da odvodi dovod zraka i krugove za punjenje proizvoda, omogućujući precizne i kontinuirane aspiracije tijekom vremena.

Brzina punjenja se lako podešava pomoću posebnog digitalnog zaslona i vakuumskog regulatora: za nekoliko trenutaka moguće je podesiti željenu razinu vakuuma za svaki proizvod, precizno identificirajući vrijednost koja se postavlja na stroju. Veliki spremnik opremljen plovkom od nehrđajućeg čelika, sustav automatskog zatvaranja u slučaju preljeva, ispušni ventil od nehrđajućeg čelika.

Električni sigurnosni sustav s električnom zaštitom za sprječavanje neželjenog ponovnog pokretanja stroja. Stolna ploča za boce podesiva po visini, s podesivim nagibom radi lakšeg punjenja. Razina punjenja brzo se može prilagoditi odgovarajućim prstenom od nehrđajućeg čelika i mogućnošću odabira konusnih brtvi različitih veličina ili ravnih za satenske ispune.


STANDARDNA OPREMA

- prikaz digitalnog podešavanja
- 4 zakreta Ø 15 mm s podešavanjem razine
- prehrambena cijev s brzim spojnicama za trenutno pražnjenje
- podesiva podloga
- električni sustav s blok-rastavljačem
- podesive noge
- ručke za podizanje


DODATNE OPCIJE

- kolica od nehrđajućeg čelika
- poluautomatski sustav za čišćenje štipaljki
- povećane konusne brtve, plosnate brtve.